Dil To Pagal Hai lyrics, दिल तो पागल है the song is sung by Khesari Lal Yadav from Khesari Music World. Dil To Pagal Hai Love soundtrack was composed by Ashish Verma with lyrics written by Ajit Halchal.
Dil To Pagal Hai Song Lyrics
Aaj ke gayil ka tu bola ae gori
Aaj ke gayil ka tu bola ae gori
Milne dobara kab aana hai
Dil to pagal hai
Ho dil deewana hai
Haa dil to pagal hai
Dil deewana hai
Kareni miss kiss jalu jowan dekh ke
Raat bhar chumile photo tohar leke
Kareni miss kiss jalu jowan dekh ke
Raat bhar chumile photo tohar leke
Ae jaanu, raat bhar chumile photo tohar leke
Fail hoyi date
Ya ki bhent hoyi jaldi
Ya koi naaya bahana hai
Dil to pagal hai
Ho dil deewana hai
Haa dil to pagal hai
Dil deewana hai
Sange jiye ya more ke taiyari
Kolele baade aab ta halchal khesari
Are sange jiye ya more ke taiyari
Kolele baade aab ta halchal khesari
Ae jaanu kolele baade aab ta halchal khesari
Jowan tu kahbu uhe hum kareb
Pankaj dil aashiqana hai
Dil to pagal hai
Ho dil deewana hai
Haa dil to pagal hai
Dil deewana hai
दिल तो पागल है Lyrics In Bhojpuri
आज के गईल का तू बोला ऐ गोरी
आज के गईल का तू बोला ऐ गोरी
मिलने दोबारा कब आना है
दिल तो पागल है
हो दिल दीवाना है
हां दिल तो पागल है
दिल दीवाना है
करेनी मिस किश जलु जोवन देख के
रात भर चूमीले फोटो तोहार लेके
करेनी मिस किश जलु जोवन देख के
रात भर चूमीले फोटो तोहार लेके
ऐ जानू, रात भर चूमीले फोटो तोहार लेके
फ़ैल होई डेट
या की भेंट होई जल्दी
या कोई नाया बहाना है
दिल तो पागल है
हो दिल दीवाना है
हां दिल तो पागल है
दिल दीवाना है
संगे जिए या मोरे के तैयारी
कोलेले बाड़े अब ता हलचल खेसारी
अरे संगे जिए या मोरे के तैयारी
कोलेले बाड़े अब ता हलचल खेसारी
ऐकोलेले बाड़े अब ता हलचल खेसारी
जोवन तू कहबू उन्हे हम करेब
पंकज दिल आशिक़ाना है
bharatlyrics.com
दिल तो पागल है
हो दिल दीवाना है
हां दिल तो पागल है
दिल दीवाना है