ગેન્દા ફૂલ (ગુજરાતી વર્જન) Genda Phool (Gujarati Version) Lyrics - Badshah, Bhoomi Trivedi

Genda Phool (Gujarati Version) lyrics, ગેન્દા ફૂલ (ગુજરાતી વર્જન) the song is sung by Badshah, Bhoomi Trivedi from Sony Music India. The music of Genda Phool (Gujarati Version) Dance track is composed by Badshah while the lyrics are penned by Badshah, Bhoomi Trivedi.

Genda Phool (Gujarati Version) Lyrics

Mobhadaar ni sodi mu tagar tagar jove tu
Paroi de mar veni ma laal pila phoon
Wind da body

Mobhadaar ni sodi mu tagar tagar jove tu
Paroi de mar veni ma laal pila phoon
Wind da body

bharatlyrics.com

Wind da body..

Saawla sa rang tera
Baawla sa dhang tera
Mujhse chori chori baatein kare
Ang ang tera
Tere liye kuch bhi kar loonga
Teri main harloonga koi bhi peeda yeah

Paagal hua tere peeche
Jaise dimaag mein keeda
Lage meethi jaise shakkar shakkar
Aaja chala le chakkar chakkar
Baaki ke launde pakar pakar
I’m the bad as motherf** yeah

Ek vaar jo tu mane baby don’t be soshy
Feeling high you and i aane su kevay

Promise water never
Coming down from your eye
You are my jaan baby
Never gonna lie

Tarwadi ni sodi mu tagar tagar jove tu
Paroi de mar veni ma
Wind da body

Tarwadi ni sodi mu tagar tagar jove tu
Paroi de mar veni ma laal pila phoon
Wind da body

Wind da body..

It’s your boy badshah!

Mobhadaar ni sodi mu tagar tagar jove tu
Paroi de mar veni ma laal pila phoon
Wind da body

Mobhadaar ni sodi mu tagar tagar jove tu
Paroi de mar veni ma laal pila phoon
Wind da body.

ગેન્દા ફૂલ (ગુજરાતી વર્જન) Song Lyrics in Gujarati

મોભાદારની છોડી મુ ટગર ટગર જોવે તુ
પરોઇ દે માર વેણી મા લાલ પીળા ફૂલ
વાઇંડ દ બોડી

મોભાદારની છોડી મુ ટગર ટગર જોવે તુ
પરોઇ દે માર વેણી મા લાલ પીળા ફૂલ
વાઇંડ દ બોડી

સાવલા સા રંગ તેરા
બાવલા સા ઢંગ તેરા
મુઝ્સે ચોરી ચોરી બાતે કરે
અંગ અંગ તેરા
તેરે લિયે કુછ ભિ કર લૂંગા
તેરી મે હરલૂંગા કોઇ ભી પીડા યે

પાગલ હુઆ તેરે પીછે
જૈસે દિમાગ મે કીડા
લગા મિથિ જૈસે શક્કર શક્કર
આજા ચલા લે ચક્કર ચક્કર
બાકિ કે લૌંડે પકર પકર
આઇ એમ ધ બેડ એસ મધરફક યે

ભારતલીરીક્સ.કોમ

એક વાર જો તુ માને બેબી ડૉન્ટ બે સોશ્ય
ફીલિંગ હાય યુ એંડ આઇ આને શુ કેવાય

પ્રોમિસ વોટર નેવર
કમ્મિંગ ડાઉન ફ્રોમ યોર આઇ
યુ આર માય જાન બેબી
નેવર ગોન્ના લાઇ

તરવાડી ની છોડી મુ ટ્ગર ટ્ગર જોવે તુ
પરોઇ દે માર વેણી મા
વાઇંડ દ બોડી

તરવાડી ની છોડી મુ ટ્ગર ટ્ગર જોવે તુ
પરોઇ દે માર વેણી મા લાલ પીળા ફૂલ
વાઇંડ દ બોડી

વાઇંડ દ બોડી

ઇટિજ યોર બોય બાદશાહ

મોભાદારની છોડી મુ ટગર ટગર જોવે તુ
પરોઇ દે માર વેણી મા લાલ પીળા ફૂલ
વાઇંડ દ બોડી

મોભાદારની છોડી મુ ટગર ટગર જોવે તુ
પરોઇ દે માર વેણી મા લાલ પીળા ફૂલ
વાઇંડ દ બોડી.

Genda Phool (Gujarati Version) Lyrics PDF Download
Print Print PDF     Pdf PDF Download

FAQs

The song Genda Phool (Gujarati Version) is from the Sony Music India.

The song Genda Phool (Gujarati Version) was sung by Badshah and Bhoomi Trivedi.

The music for Genda Phool (Gujarati Version) was composed by Badshah.

The lyrics for Genda Phool (Gujarati Version) were written by Badshah, Bhoomi Trivedi.

The music director for Genda Phool (Gujarati Version) is Badshah.

The song Genda Phool (Gujarati Version) was released under the Sony Music India.

The genre of the song Genda Phool (Gujarati Version) is Dance.