ஹரிவரசனம் Harivarasanam Lyrics - Sharreth

'ஹரிவரசனம்' | HARIVARASANAM LYRICS IN TAMIL: The song "Harivarasanam" is sung by Sharreth from Vinodini, Gemini Ganesan and Thikkurisi Sukumaran Nair starrer Tamil film Swami Ayyappan, directed by P. Subramaniam. HARIVARASANAM song was composed by Mohamaad Ghibran, with lyrics written by Kumbakudi Kulathur Iyer.

ஹரிவரசனம் Lyrics in Tamil

ஹரிவராசனம் விஷ்வமோஹனம்
ஹரிததீஷ்வரம் ஆராத்யபாதுகம்
அரிவிமர்த்தனம் நித்யநர்த்தனம்
ஹரிஹராத்மஜம் தேவமாஷ்ரயே

சரணம் ஐயப்பா ஸ்வாமி சரணம் ஐயப்பா
சரணம் ஐயப்பா ஸ்வாமி சரணம் ஐயப்பா

பரத்கிரிக்.காம்

சரணகீர்த்தனம் பக்தமானசம்
பரணலோலுபம் நர்த்தனாலசம்
அருணபாசுரம் பூதநாயகம்
ஹரிஹராத்மஜம் தேவமாஷ்ரயே

சரணம் ஐயப்பா ஸ்வாமி சரணம் ஐயப்பா
சரணம் ஐயப்பா ஸ்வாமி சரணம் ஐயப்பா

ப்ரணயசத்யகம் ப்ராணநாயகம்
ப்ரணத்தகல்பகம் சுப்ரபாஞ்ஜிதம்
ப்ரணவமந்திரம் கீர்த்தனப்ரியம்
ஹரிஹராத்மஜம் தேவமாஷ்ரயே

சரணம் ஐயப்பா ஸ்வாமி சரணம் ஐயப்பா
சரணம் ஐயப்பா ஸ்வாமி சரணம் ஐயப்பா

துரகவாகனம் சுந்தரானனம்
வரகதாயுதம் வேதவர்நிதம்
குருக்ருபாகரம் கீர்த்தனப்ரியம்
ஹரிஹராத்மஜம் தேவமாஷ்ரயே

சரணம் ஐயப்பா ஸ்வாமி சரணம் ஐயப்பா
சரணம் ஐயப்பா ஸ்வாமி சரணம் ஐயப்பா

த்ருபவனார்ச்சிதம் தேவதாத்மகம்
த்ரினயனாம்ப்ரபும் திவ்யதேஷிகம்
த்ருதஷபூஜிதம் சிந்திதப்ரதம்
ஹரிஹராத்மஜம் தேவமாஷ்ரயே

சரணம் ஐயப்பா ஸ்வாமி சரணம் ஐயப்பா
சரணம் ஐயப்பா ஸ்வாமி சரணம் ஐயப்பா

பவபயாப்பகம் ப்ஹாவுகாவஹம்
புவனமோஹனம் பூதிபூஷனம்
தவளவாஹனம் திவ்யவாரணம்
ஹரிஹராத்மஜம் தேவமாஷ்ரயே

சரணம் ஐயப்பா ஸ்வாமி சரணம் ஐயப்பா
சரணம் ஐயப்பா ஸ்வாமி சரணம் ஐயப்பா

கலம்ருதுஸ்மிதம் சுந்தராணனம்
கலபகோமளம் காத்ரமோஹனம்
கலபகேஷரி வஜிவாஹனம்
ஹரிஹராத்மஜம் தேவமாஷ்ரயே

சரணம் ஐயப்பா ஸ்வாமி சரணம் ஐயப்பா
சரணம் ஐயப்பா ஸ்வாமி சரணம் ஐயப்பா

ஸ்ருதஜனப்ரியம் சிந்திதப்ரதம்
ஷ்ருத்திவிபூஷனம் சாதுஜீவனம்
ஷ்ருதிமனோஹரம் கீதலாலசம்
ஹரிஹராத்மஜம் தேவமாஷ்ரயே

சரணம் ஐயப்பா ஸ்வாமி சரணம் ஐயப்பா
சரணம் ஐயப்பா ஸ்வாமி சரணம் ஐயப்பா
ஸ்வாமி சரணம் ஐயப்பா ஸ்வாமி சரணம் ஐயப்பா

Harivarasanam Lyrics

Harivarasanam viswamohanam
Haridadhiswaram aaradhyapadhukam
Arivimardhanam nityanarthanam
Hariharatmajam devamashreye

Sharanam ayyappa swamy sharanam ayyappa
Sharanam ayyappa swamy sharanam ayyappa

Sharanakeerthanam shakhthamanasam
Bharanalolapam narthanalasam
Arunabhasuram bhoothanayakam
Hariharatmajam devamashreye

Sharanam ayyappa swamy sharanam ayyappa
Sharanam ayyappa swamy sharanam ayyappa

Pranayasathyakam praananayakam
Pranathakalpakam suprabhanjitham
Pranavamanidram keerthamapriyam
Hariharatmajam devamashreye

Sharanam ayyappa swamy sharanam ayyappa
Sharanam ayyappa swamy sharanam ayyappa

Thuragavahanam sundarananam
Varagadhayudham vedhavarnitham
Gurukrupakaram keerthanapriyam
Hariharatmajam devamashreye

Sharanam ayyappa swamy sharanam ayyappa
Sharanam ayyappa swamy sharanam ayyappa

Tribuvanarchitam devathathmakam
Trinayanam prabhum divyadeshikam
Tridashapoojitham chinthithapradam
Hariharatmajam devamashreye

Sharanam ayyappa swamy sharanam ayyappa
Sharanam ayyappa swamy sharanam ayyappa

Bhayabhayavaham bhavukavaham
Bhuvanamohanam bhoothibhooshanam
Dhavalavahanam divyavaranam
Hariharatmajam devamashreye

Sharanam ayyappa swamy sharanam ayyappa
Sharanam ayyappa swamy sharanam ayyappa

Kalamrudusmitham sundarananam
Kalabhakomalam gathramohanam
Kalabhakesari vajivahanam
Hariharatmajam devamashreye

Sharanam ayyappa swamy sharanam ayyappa
Sharanam ayyappa swamy sharanam ayyappa

Srithajanapriyam chinthidhapratham
Sruthivibhushanam sadhujeevanam
Sruthimanoharam geethalaanasam
Hariharatmajam devamashreye

bharatlyrics.com

Sharanam ayyappa swamy sharanam ayyappa
Sharanam ayyappa swamy sharanam ayyappa
Swamy sharanam ayyappa swamy sharanam ayyappa

Harivarasanam Lyrics PDF Download
Print Print PDF     Pdf PDF Download

FAQs

The song Harivarasanam is from the Swami Ayyappan.

The song Harivarasanam was sung by Sharreth.

The music for Harivarasanam was composed by G. Devarajan.

The lyrics for Harivarasanam were written by Kumbakudi Kulathur Iyer.

The music director for Harivarasanam is Mohamaad Ghibran.

The song Harivarasanam was released under the MC Audios And Videos.

The genre of the song Harivarasanam is Devotional.