Hum Tumhare Jija Hai lyrics, हम तुम्हारे जीजा हैं the song is sung by Samar Singh, Arohi Bhardwaj from Saregama Hum Bhojpuri. Cinema Holi soundtrack was composed by Raushan Singh with lyrics written by Chhotu Yadav.
हम तुम्हारे जीजा हैं Lyrics In Bhojpuri
पिचकारी ना हटाव देह देह मे सटाव
जीजा नियरा ना आव जनी गाल सुघुराव
पिचकारी ना हटाव देह देह मे सटाव
जीजा नियरा ना आव जनी गाल सुघुराव
आपके पास ना आऊंगी आप करते बहुत नतीजा हैं
इसी लिये तो डाल रहें हैं हम तुम्हारे जीजा है
इसी लिये तो डाल रहें हैं हम तुम्हारे जीजा है
दिदीया से ना मन भरल का हमरा लगे तू आ गइल
भांग दारू पीके हमके लागता पगला गइल
देख कमी काढ़ हमरा में
हक आधा बाटे तोहरा में
अंगना में से ले जा कमरा में
डर के मारे देखिये ना मोर रोवा रोवा पसीजा है
इसी लिये तो डाल रहें हैं हम तुम्हारे जीजा है
इसी लिये तो डाल रहें हैं हम तुम्हारे जीजा है
जबरी घघरी रंगत बाड़ आदत राऊर बाऊर बा
बस खिया हम पाईब पूवा तोहके चाहत जाऊर बा
डाटतारु लगाके ओठलाली हो
छोटू समर के लगबू साली हो
होलिये में मनाल दिवाली हो
आपकी बॉडी बर्गर है और मेरी जवानी पिज्जा है
इसी लिये तो डाल रहें हैं हम तुम्हारे जीजा है
इसी लिये तो डाल रहें हैं हम तुम्हारे जीजा है
Hum Tumhare Jija Hai Lyrics
Pichkari na hatav deh deh mein satav
Jija niyara na aav jani gaal sugurav
Pichkari na hatav deh deh mein satav
Jija niyara na aav jani gaal sugurav
Aapke paas na jaungi aap karte bahut natija hai
Isi liye to daal rahe hai ham tumhare jija hai
Isi liye to daal rahe hai ham tumhare jija hai
Didiya se na man bharal ka hamra lage tu aa gail
Bhang daru pike hamke lagta pagla gail
Dekh kami kadh hamra me
Hak aadha baate tohra me
Angna me se le ja kamra me
Dar ke mare dekhiye na mor rova rova pasija hai
Isi liye to daal rahe hai ham tumhare jija hai
Isi liye to daal rahe hai ham tumhare jija hai
Jabari ghaghri rangat baad aadat raur baur baa
Bas khiya ham paib puva tohke chahat jaur baa
Daattaru lagake othlali ho
Chotu samar ke lagbu saali ho
Holiye me manal diwali ho
Aapki body burger hai aur meri jawani pizza hai
Isi liye to daal rahe hai ham tumhare jija hai
Isi liye to daal rahe hai ham tumhare jija hai