Kaune Chhaudi Par Lobhay Genhi Re lyrics, कौने छौड़ी पर लोभाय गेन्ही रे the song is sung by Rajeev Yadav, Anjali Bharti from Rajaram. Cinema Dance soundtrack was composed by Vikash Vishwakarma with lyrics written by Navlesh Albela Yadav.
कौने छौड़ी पर लोभाय गेन्ही रे Lyrics In Bhojpuri
अब हम नै पङबौ छौङी तोर प्यार में
तोरा से अच्छा मिलो है बजार में
अब हम नै पङबौ छौङी तोर प्यार में
तोरा से अच्छा मिलो है बजार में
हमरा से छौङा अब अघाय गेन्ही कौने छौङी पर लोभाय गेन्ही रे
केकरा से दिलवा लगाय लेन्ही कौने छौङी पर लोभाय गेन्ही रे
तोरा अइसन माल के हम दियौ नै वेटगे
जने जा हियै ओनै एगो हो जा है सेटगे
हमरा छोङ देन्ही कर के बर्बाद रे
एक दिन बङी पचातैमीह रख ले याद रे
अइसन आदत लगाई देहि कौने छौङी पर लोभाय गेन्ही रे
हमरा से छौङा अब अघाय गेन्ही कौने छौङी पर लोभाय गेन्ही रे
नम्बर ब्लॉक आज से देबौ तोर करगे
खोज ले अब छौङी तूहूं दोसर लभरगे
हमरा साथे छौङा अइसे काहे कैनहीं रे
तू कमी कौची बोलै हमरा में पैनहीं रे
नवलेश राजीव भूलाय गेन्ही कौने छौङी पर लोभाय गेन्ही रे
हमरा से छौङा अब अघाय गेन्ही कौने छौङी पर लोभाय गेन्ही रे
Kaune Chhaudi Par Lobhay Genhi Re Lyrics
Ab ham ne padbau chhaudi taur pyar me
Tora se achha milo hai bazar me
Ab ham ne padbau chhaudi taur pyar me
Tora se achha milo hai bazar me
Hamra se chhauda ab adhay genhi kaune chhaudi par genhi re
Kekra se dilva lagay lenhi kaune chhaudi par genhi re
Tora aisan maal ke ham diyo ne vetge
Jane ja hiye aune ego ho ja hai setge
Hamra chod denhi kar ke barbad re
Ek din badi pachatemiah rak le yaad re
Aisan aadat lagai dehi kaune chodi par lobhay genhi re
Hamra se chhauda ab adhay genhi kaune chhaudi par genhi re
Number block aaj se debo tor karge
Khoj le ab chhoudi tuhu dosar labhrge
Hamra sathe chhauda aise kahe kenhi re
Tu kami kauchi bole hamra me penhi re
Navlesh rajiv bhulay genhi kaune chhaudi par lobhay genhi re
Hamra se chhauda ab adhay genhi kaune chhaudi par genhi re