Muskuraiye Aap Devghar Mein Hai lyrics, मुस्कुराईये आप देवघर में है the song is sung by Khesari Lal Yadav, Anamika Jha from Zee Music Bhojpuri. The music of Muskuraiye Aap Devghar Mein Hai Devotional track is composed by Lord Ji while the lyrics are penned by Yadav Raj.
मुस्कुराईये आप देवघर में है Lyrics In Bhojpuri
जय… शिव
कर रहे हैं हम
स्वागतम स्वागतम
कर रहे हैं हम
स्वागतम स्वागतम
गूंजे चारो और बमबम के नारा
इहाँ आवते भागे दुःख सारा
बोल… बम
गूंजे चारो और बमबम के नारा
इहाँ आवते भागे दुःख सारा
चर्चा इस बात का
हर गांव हर शहर में है
चर्चा इस बात का
हर गांव हर शहर में है
मुस्कुराईये
मुस्कुराईये आप देवघर में है
मुस्कुराईये आप देवघर में है
बोल… बम
जय… शिव
ढारे खाती जल, लोग आवे पैदल हो
भोले बाबा करस समस्या के हल हो
बोल… बम
अरे जाना तावे बतिया ही सभे संसार में
हा हा खाली नहीं लौटे जे जाला दरबार में
कावरियों का वेलकम यहाँ आठो पेहर में है
मुस्कुराईये
मुस्कुराईये आप देवघर में है
मुस्कुराईये आप देवघर में है
कर रहे हैं हम
स्वागतम स्वागतम
कर रहे हैं हम
स्वागतम स्वागतम
लागे भीड़ भारी बाबा की दुवारी
हर साल आवेले यादव राज खेसारी
बोल… बम
अउरी खूबसूरत लागे सावन में नजारा
एक बेरी जे देखले ला आवेला दोबारा
भक्त ओ घटा नि के सोनू हर एक घर में है
मुस्कुराईये
मुस्कुराईये आप देवघर में है
मुस्कुराईये आप देवघर में है
गूंजे चारो और बमबम के नारा
इहाँ आवते भागे दुःख सारा
चर्चा इस बात का
हर गांव हर शहर में है
चर्चा इस बात का
हर गांव हर शहर में है
मुस्कुराईये
मुस्कुराईये आप देवघर में है
मुस्कुराईये आप देवघर में है
Muskuraiye Aap Devghar Mein Hai Lyrics
Jay… Shiv
Kar rahe hain hum
Swagatam swagatam
Kar rahe hain hum
Swagatam swagatam
Gunje charo aur bambam ke naara
Ihan aawate bhage dukh saara
Bol… Bam
Gunje charo aur bambam ke naara
Ihan aawate bhage dukh saara
Charcha is baat ka
Har ganv har shahar mein hai
Charcha is baat ka
Har ganv har shahar mein hai
Muskuraiye
Muskuraiye aap devghar mein hai
Muskuraiye aap devghar mein hai
Bol… Bam
Jay… Shiv
Dhaare khati jal, log aawe paidal ho
Bhole baba karas samasya ke hal ho
Bol… Bam
Are jaana tawe batiya hi sabhe sansar mein
Ha ha khali nahi laute je jala darbaar mein
Kawariyon ka well come yahan aatho pehar mein hai
Muskuraiye
Muskuraiye aap devghar mein hai
Muskuraiye aap devghar mein hai
Kar rahe hain hum
Swagatam swagatam
Kar rahe hain hum
Swagatam swagatam
Laage bheed bhari baba ki duwari
Har saal aawele yadav raj khesari
Bol… Bam
bharatlyrics.com
Auri khubsurat laage sawan mein najaara
Ek beri je dekhle la aawela dobara
Bhakt o ghataa ni ke sonu har ek ghar mein hai
Muskuraiye
Muskuraiye aap devghar mein hai
Muskuraiye aap devghar mein hai
Gunje charo aur bambam ke naara
Ihan aawate bhage dukh saara
Charcha is baat ka
Har ganv har shahar mein hai
Charcha is baat ka
Har ganv har shahar mein hai
Muskuraiye
Muskuraiye aap devghar mein hai
Muskuraiye aap devghar mein hai