मुस्कुराईये आप थावे में है Muskuraiye Aap Thave Me Hai Lyrics - Khesari Lal Yadav, Khusboo Tiwari

Muskuraiye Aap Thave Me Hai lyrics, मुस्कुराईये आप थावे में है the song is sung by Khesari Lal Yadav, Khusboo Tiwari from Zee Music Bhojpuri. Muskuraiye Aap Thave Me Hai Devotional soundtrack was composed by Lord Ji with lyrics written by Yadav Raj.

मुस्कुराईये आप थावे में है Lyrics In Bhojpuri

जय… हो

कर रहे है हम स्वागतम स्वागतम
कर रहे है हम स्वागतम स्वागतम

दूर दूर से लोगवा आवेला
जे मांगे जवन उ पावेला

जय… हो

दूर दूर से लोगवा आवेला
जे मांगे जवन उ पावेला

बहुते सुकून अहिजा, आके सर झुकावे में है
बहुते सुकून अहिजा, आके सर झुकावे में है

मुस्कुराइए
मुस्कुराइए आप धाम थावे में है
मुस्कुराइए आप धाम थावे में है

जय… हो

पा के दर्शन मन होजाला प्रसन हो
बिगड़ल काम भी जाला इहा बन हो

जय… माँ

अरे रहस बोलवले ता थावे में अईले माई
राजा मउनके गुरुर चूर कईले माई

नाम लेते लोग हर शहर हर गावे में है

मुस्कुराइए
मुस्कुराइए आप धाम थावे में है
मुस्कुराइए आप धाम थावे में है

जय… हो

कर रहे है हम स्वागतम स्वागतम
कर रहे है हम स्वागतम स्वागतम

यादव राज खेसारी हर दम आवेले
चूड़ी नारियल जोड़ चुनरी चढावेले

हर दम करेले सोनू गुणगान हो
माई के महिमा बा जग में महान हो

बेटी के जगह मैया रानी के पावे में है

मुस्कुराइए
मुस्कुराइए आप धाम थावे में है
मुस्कुराइए आप धाम थावे में है

दूर दूर से लोगवा आवेला
जे मांगे जवन उ पावेला

बहुते सुकून अहिजा, आके सर झुकावे में है
बहुते सुकून अहिजा, आके सर झुकावे में है

मुस्कुराइए
मुस्कुराइए आप धाम थावे में है
मुस्कुराइए आप धाम थावे में है

जय… हो

Muskuraiye Aap Thave Me Hai Lyrics

Jay… Ho

Kar rahe hai hum swagatam swagatam
Kar rahe hai hum swagatam swagatam

Door door se logawa aawela
Je mange jawan u paawela

Jay… Ho

Door door se logawa aawela
Je mange jawan u paawela

Bahute sukun ahija, aake sar jhukawe me hai
Bahute sukun ahija, aake sar jhukawe me hai

Muskuraiye
Muskuraiye aap dham thave me hai
Muskuraiye aap dham thave me hai

Jay… Ho

Paa ke darshan man hojala prasan ho
Bigdal kaam bhi jala iha ban ho

Jay… Maa

bharatlyrics.com

Are rahas bolawale ta thave me ayile maai
Raja maunke goorur chur kayile maai

Naam lete log har shahar har gawe me hai

Muskuraiye
Muskuraiye aap dham thave me hai
Muskuraiye aap dham thave me hai

Jay… Ho

Kar rahe hai hum swagatam swagatam
Kar rahe hai hum swagatam swagatam

Yadav raj khesari har dum aawele
Chudi nariyal jod chunari chadhawele

Har dum karele sonu gungaan ho
Maai ke mahima ba jag me mahaan ho

Beti ke jagah maiya rani ke paawe me hai

Muskuraiye
Muskuraiye aap dham thave me hai
Muskuraiye aap dham thave me hai

Door door se logawa aawela
Je mange jawan u paawela

Bahute sukun ahija, aake sar jhukawe me hai
Bahute sukun ahija, aake sar jhukawe me hai

Muskuraiye
Muskuraiye aap dham thave me hai
Muskuraiye aap dham thave me hai

Jay… Ho

Muskuraiye Aap Thave Me Hai Lyrics PDF Download
Print Print PDF     Pdf PDF Download

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *