रुसल बानी का अपना सजनी सईया जी Rusal Bani Ka Aapna Sajani Se Saiya Ji Lyrics - Ritesh Pandey

Rusal Bani Ka Aapna Sajani Se Saiya Ji Song Lyrics

Fagun me palang chhod ke sutal baani bhuiyan ji
Rusal baani ka

Fagun me palang chhod ke sutal baani bhuiyan ji
Rusal baani ka

Apna sajani se saiyan ji rusal baani ka
Apna sajani se saiyan ji rusal baani ka

Maja ka milela door hamara se hat ke
Holiya me sute sab mehari se sat ke

Maja ka milela door hamara se hat ke
Holiya me sute sab mehari se sat ke

Laiyan kawari aayi partani paiyan ji
Dhariyan kawari yaari partani paiyan ji
Rusal baani ka

Apna sajani se saiyan ji rusal baani ka
Apna sajani se saiyan ji rusal baani ka

Kheta naal kahin tiya raur sahur ke
Deta ba ni saja raja kawan kasoor ke

Kheta naal kahin tiya raur sahur ke
Deta ba ni saja raja kawan kasoor ke

Bahkela man saiyan baate kari haiya ji
Rusal baani ka
Bahkela man saiyan baate kari haiya ji
Rusal baani ka

Apna sajani se saiyan ji rusal baani ka
Apna sajani se saiyan ji rusal baani ka

Jhad ke bichhole bani resami chadariya
Bosara me puri rajani suti na sajariya

Jhad ke bichhole bani resami chadariya
Bosara me puri rajani suti na sajariya

Jarela jawaniri tisban yehi chhaiyan ji
Rusal baani ka

Jarela jawaniri tisban yehi chhaiyan ji
Rusal baani ka

Apna sajani se saiyan ji rusal baani ka
Apna sajani se saiyan ji rusal baani ka

रुसल बानी का अपना सजनी सईया जी Lyrics In Bhojpuri

फागुन में पलंग छोड़ के सुतल बानी भुइयां जी
रुसल बानी का

फागुन में पलंग छोड़ के सुतल बानी भुइयां जी
रुसल बानी का

अपना सजनी से सइयां जी रुसल बानी का
अपना सजनी से सइयां जी रुसल बानी का

bharatlyrics.com

मजा का मिलेला दूर हमारा से हट के
होलिया में सुते सब मेहरी से सट के

मजा का मिलेला दूर हमारा से हट के
होलिया में सुते सब मेहरी से सट के

लाइयाँ कवारी आयी परतानी पइयाँ जी
धारियां कवारी यारी परतानी पइयाँ जी
रुसल बानी का

अपना सजनी से सइयां जी रुसल बानी का
अपना सजनी से सइयां जी रुसल बानी का

कहता नाल कहीं तिया राउर सहूर के
देता बा नि सजा राजा कवन कसूर के

कहता नाल कहीं तिया राउर सहूर के
देता बा नि सजा राजा कवन कसूर के

बहकेला मन सइयां बाते करी हैया जी
रुसल बानी का
बहकेला मन सइयां बाते करी हैया जी
रुसल बानी का

अपना सजनी से सइयां जी रुसल बानी का
अपना सजनी से सइयां जी रुसल बानी का

झाड़ के बिछोले बनी रेसमी चदरिया
बोसरा में पूरी रजनी सूती ना सजरिया

झाड़ के बिछोले बनी रेसमी चदरिया
बोसरा में पूरी रजनी सूती ना सजरिया

जारेला जवानीरी तिसबन एहि छइयां जी
रुसल बानी का

जारेला जवानीरी तिसबन एहि छइयां जी
रुसल बानी का

अपना सजनी से सइयां जी रुसल बानी का
अपना सजनी से सइयां जी रुसल बानी का

Rusal Bani Ka Aapna Sajani Se Saiya Ji Lyrics PDF Download
Print Print PDF     Pdf PDF Download

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *